Vegāniska bezglutēna deserta recepte bez baltā cukura, sojas, auzām, datelēm!
Jūs apgūsiet 3 tehnoloģijas:
❤️ mitrs šokolādes biskvīts uz biešu (vai Granny Smith ābolu) biezeņa bāzes (tas IR garšīgi, ātri un veselīgi)
❤️ sulīgs ķiršu pildījums bez specifiskām sastāvdaļām
❤️ universāls šokolādes krēms garnēšanai (var izmantot arī tortes izlīdzināšanai)
DĀVANA: augsti tehnoloģiska ne-piena šokolādes krēma recepte!
DĀVANA: ābolu biezeņa recepte!
Kādas sastāvdaļas nepieciešamas?
BISKVĪTA BĀZES PAGATAVOŠANA
1. sastāvdaļu grupa | 2. sastāvdaļu grupa | 3. sastāvdaļu grupa | |||
biezenis (vārītās bietes vai ceptie Granny Smith āboli) | rīsu milti (Cesars) | citronu sula vai ābolu etiķis | |||
kokosriekstu vai cits brūnais cukurs (Dabas Stacija) | turku zirņu milti (Cesars, Gemoss) | ||||
kokosriekstu piens (Cesars) | kukurūzas milti (Rimi) | ||||
vīnogu kauliņu eļļa | mandeļu milti (Gemoss) | ||||
soda | |||||
sāls | |||||
kakao pulveris (Lidl) | |||||
kukurūzas ciete (Rimi) |
PILDĪJUMA PAGATAVOŠANA
4 kapkeiku pildījumiem
1. sastāvdaļu grupa | 2. sastāvdaļu grupa | 3. sastāvdaļu grupa | |||
ķiršu biezenis (sablendētie ķirši) | kukurūzas ciete (Rimi) | veseli ķirši | |||
kļavu sīrups (Gemoss) | kardamons (nav obligāti) | ||||
ūdens | ksantāna sveķi (nav obligāti; Lavandas, Gemoss) |
ŠOKOLĀDES KRĒMA PAGATAVOŠANA
4 kapkeiku garnēšanai (palielas krēma cepurītes)
1. sastāvdaļu grupa | 2. sastāvdaļu grupa | ||
kokosriekstu piens (Cesars) | tumšā šokolāde (Lidl, Rimi) vai kakao masa (paste, nevis nibs, pieejama Sweeco un IHerb) | ||
kokosriekstu cukurs (Dabas Stacija) | |||
kļavu sīrups (Gemoss) | |||
griķu tēja vai kafija (Sweeco, Divi Turki) |