Vegāniskas bezglutēna vafeļu trubiņas recepte bez baltā cukura, sojas, auzām, datelēm!
Jūs apgūsiet 2 tehnoloģijas:
❤️ kraukšķīgas plānās vafeles, kuras var sarullēt trubiņā;
❤️ stabils, blīvs, bet elastīgs karameļu krēms, kas līdzīgs ganāšai. Garšo kā vārītais iebiezinātais piens, bet nav ilgstoši jāvāra!
Kādas sastāvdaļas nepieciešamas?
Vafeļu trubiņa
Izejviela | Svars, g |
1. sastāvdaļu grupa | |
Ūdens | |
Kafijas dzirnaviņās samaltas linsēklas (ne gatavie milti) | |
2. sastāvdaļu grupa | |
Rīsu milti (Cesars) | |
Kokosriekstu cukurs (Dabas Stacija, Rimi) | |
3. sastāvdaļu grupa | |
Kokosriekstu piens (Cesars) | |
Ūdens | |
Kukurūzas milti (Rimi) |
Karameļu krēms
Izejviela | Svars, g |
1. sastāvdaļu grupa | |
Kokosriekstu piens (Cesars) | |
Kokosriekstu cukurs (Dabas Stacija, Rimi) | |
Sausais kokosriekstu piens (Sweeco) | |
Indijas riekstu sviests (Gemoss) | |
Svaigu citronu sula | |
Sāls | |
Lecitīns | |
2. sastāvdaļu grupa | |
Kakao sviests (var aizvietot ar kokosriekstu sviestu, bet jāpalielina daudzums par 20%) | |
Ksantāna sveķi |